UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Двох грузинів, які напали на чоловіка в Коблеве, заарештували

Суд відправив під варту зловмисників без права внесення застави

Двох грузинів, які напали на чоловіка в…

У Центральному райсуді Миколаєва під головуванням слідчого судді Світлани Скрипченко обрали запобіжний захід двом грузинам, які підозрюються у незаконному позбавленні волі чоловіка у Коблеве. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі суду.

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрювані разом з невстановленою особою, інсценуючи технічну несправність свого авто, зупинились на узбіччі дороги в напрямку руху до с. Коблево. Потерпілий, який проїздив повз, зупинився, щоб допомогти. В цей час підозрювані вчинили на нього напад і з використанням фізичної сили перетягнули його на заднє сидіння автомобіля. Після цього, один з підозрюваних сів за кермо автомобіля потерпілого та розпочав рух, а інший продовжував утримувати чоловіка на задньому сидінні, наносячи йому удари в область голови.

Таким чином, підозрювані позбавили волі потерпілого, небезпечними для його життя способом. Надалі потерпілий зміг звільнитись від захоплення і вистрибнув з автомобіля. Підозрювані разом з невстановленою особою зникли з місця злочину у невідомому напрямку. У поліції уточнили, що зловмисники також відібрали у чоловіка значну суму грошей та зламали ногу.

В обґрунтування клопотання щодо застосування виключної міри запобіжного заходу прокурор вказував на те, що підозрювані є громадянами іншої країни, не мають постійного місця проживання, реєстрації та роботи, перебувають на території України з перевищенням встановлених законом термінів. Окрім цього, їм вже повідомлено про підозри у вчиненні інших злочинів.

З огляду на зазначене, на думку прокурора, існує реальний ризик переховування від органів досудового слідства та суду, незаконного впливу на потерпілого та свідків, знищення речей, що мають значення в розслідування кримінального провадження, вчинення іншого злочину.

Підозрювані у судовому засіданні свою провину не визнали. Їхній захисник заперечував проти задоволення клопотання і просив обрати більш м'який запобіжний захід. Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила обрати підозрюваним запобіжний захід у виді тримання під вартою до 16 квітня без можливості внесення застави.

Нагалаємо, що двох нападників на чоловіка, які нібито торгують цитрусовими, затримали Одесі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme