UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Садового нарешті визначились, кому дадуть трошки грошей

67 проектів переможців Громадського бюджету Львова будуть реалізовані у 2017 році

У 2017 році виконавчі органи Львівської міської ради планують реалізувати проекти переможців Громадського бюджету Львова. В рамках проекту львів'яни подали 263 пропозиції, з них було обрано 67 проектів переможців. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ЛЬвівської міської ради.

"Управлінням інформаційних технологій Львівської міської ради спільно з міським центром інформаційних технологій був розроблений "Громадський бюджет Львова". В рамках проекту, львів'яни подали 263 проектні пропозиції по розподілу 1% міського бюджету розвитку. З них, методом електронного голосування (ідентифікація проходила через BankID, електронно-цифровий підпис більшості наявних в Україні АЦСК або ж в Центрах надання адміністративних послуг міста) 27764 львів'ян, було обрано 67 проектів переможців, на загальну суму близько 18 млн. гривень", - розповіла Наталія Бунда, директор департаменту розвитку Львівської міської ради.

Основними партнерами проекту виступили Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень, компанія "Social Boost" та USAID.

"Громадський бюджет - це платформа, яка дозволяє мешканцям самостійно визначати, які об'єкти потрібно будувати, що потрібно реконструювати, а також шляхом голосування визначати напрям руху міста та робити його комфортним для себе", - додала Наталія Бунда.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme