UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Депутати Львівщини продовжують підтримувати блокаду окупованого Донбасу

Львівська, Миколаївська, Новояворівська, Старосамбірська, Трускавецька міська та Миколаївська, Сокальська районні ради уже підтримали та направили відповідні звернення керівництву держави

Депутати Львівщини і надалі продовжують підтримувати ініціативу "Укропу" щодо торговельної блокади окупованих територій. Цього тижня відповідні рішення прийняли Червоноградська, Радехівська, Турківська, Старосамбірські міські та Золочівська, Самбірська районні ради, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації, пише Depo.Львів.

"Сьогодні у Червонограді завершилася сесія міської ради. Депутати підтримали наше звернення до керівництва держави щодо неприпустимості торгівлі з окупантами. Проголосовано більшістю плюс один голос, депутати фракції БПП вийшли із залу сесії та участі в голосуванні не приймали", – зазначив Андрій Герасимов, очільник Червоноградського УКРОПу.

Як повідомляли раніше, за поданням депутатів різних рівнів рад Львівської області від УКРОПу у кожному районі, місті обласного значення зареєстровано звернення до Президента, прем'єр-міністра та Голови Верховної Ради України щодо торговельної блокади окупованих територій Луганської та Донецької областей.

На сьогоднішній день Львівська, Миколаївська, Новояворівська, Старосамбірська, Трускавецька міська та Миколаївська, Сокальська районні ради уже підтримали та направили відповідні звернення керівництву держави.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme