UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жителька Херсонщини задушила чоловіка

Поліція затримала підозрювану у вбивстві в Олешківському районі Херсонської області

Про це порталу Depo.Запоріжжя розповіли у прес-службі поліції.

До поліції звернувся житель одного з сіл. Він розповів, що у будинку сусідів знайшов мертве тіло 37-річного. Експерти, які прибули на місце, встановили, що смерть чоловіка настала внаслідок удушшя. На голові загиблого були численні рани.

У будинку знаходилася 50-річна цивільна дуржина потерпілого. Вона стверджувала, що ввечері чоловік ліг спати, а вранці вона знайшла його мертвим. Однак сусіди стверджували, що вночі чули сварку. Подружжя вважається неблагополучним, обидва зловживають спиртним. На подвір'ї працівники поліції знайшли жіночі речі зі слідами крові, які господарка намагалася спалити. Після цього вона зізналася у вбивсті.

Жінка пояснила, що разом зі співмешканцем пила алкоголь, потім вони посварилися та розпочалася бійка. Вона кілька разів вдарила чоловіка пляшкою по голові, той упав на ліжко, після чого вона його задушила. Вранці до неї в гості прийшли сусіди. Їм жінка сказала, що чоловік спить. Коли ж гості запідозрили, що господар помер, вони вийшли на вулицю та зателефонували до поліції і "швидкої". Також люди помітили, що після їхнього уходу жінка винесла з будинку речі і почала палити.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme