Про що Янукович клянчить у листі до Трампа

Екс-президент України Віктор Янукович в своєму листі до президента США Дональда Трампа просить дати юридичну й політичну оцінку діям американських чиновників під час Євромайдану

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

"Я прошу вас дати об'єктивну юридичну й політичну оцінку діям американських чиновників під час української кризи", – написав Янукович.

Він повідомив, що до третьої річниці розстрілів на Майдані дав інтерв'ю групі журналістів і спрямував звернення лідерам Німеччини, Франції, Польщі, керівникам Ради Європи, ПАРЄ і Європарламенту, а також листи президентам Росії і США. Янукович заявив, що "у разі невиконання нинішньою українською владою мінських угод, необхідно ініціювати проведення референдуму про статус Донбасу".

Він повторив свою версію подій 2014 року про професійні "маніпуляції громадською думкою", "щедре фінансування міжнародними фондами" і "велику підтримку західних країн і США", свої "поступки" й "держпереворот".

"Головна причина трагічних подій – бажання за будь-яку ціну захопити владу в Україні", - вважає екс-президент-втікач.

Нагадаємо, 21 лютого екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що екс-президент-втікач Віктор Янукович пише листа президенту США, щоб донести свою точку зору про події, що відбувалися в 2014 році під час Євромайдану.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme