Під Москвою будуть свій Рейхстаг та облаштовують лінію фронту

У підмосковному містечку Кубинка в парку "Патріот" будується будинок Рейхстагу для тренувань юних армійців

Про це повідомив міністр оборони Росії Сергій Шойгу під час виступу в Держдумі, передає Depo.ua з посиланням на російський "Інтерфакс".

"У парку "Патріот" будуємо Рейхстаг. Чи не в повному вигляді, але для того, щоб наші юноармійці могли штурмувати не будь-що, а конкретне місце", - сказав Шойгу.

За його словами, в парку "Патріот" також побудована повнорозмірне партизанське село, в якому є "клас підготовки підривників, кухня, кухарі, партизанська лазня і навіть землянка замполіта".

Російський міністр також повідомив, в парку завершується створення лінії фронту з бліндажами і окопами. За його словами, це допоможе людям відчути атмосферу життя в тих умовах.

"У цьому році з'явиться можливість провести день на службі на підводному човні всією сім'єю і випробувати все, що там відбувається, починаючи з боротьби за виживання і закінчуючи компотом і макаронами по-флотськи", - зазначив Шойгу.

Нагадаємо, 21 лютого в Міноборони Росії повідомили, що на бойове чергування в Підмосков'ї заступив п'ятий полк, озброєний зенітною ракетною системою С-400 "Тріумф".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme