UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: прогноз погоди на 21 лютого - мокрий сніг і сильний дощ

Наші пращури підмітили, чим холодніша остання неділя лютого, тим теплішим буде березень

Закарпаття: прогноз погоди на 21 лютого…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 21 лютого 2017 року:

по Закарпатській області: Хмарно, часом сильний мокрий сніг та сніг, на рівнині з переходом в дощ, місцями дуже сильні опади. В горах подекуди: налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12, місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі до 7° морозу, вдень 0-5° морозу.

по м. Ужгород: Хмарно, часом мокрий сніг та сніг з переходом в дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 3-5° тепла.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди: Протягом доби 21 лютого по території Закарпатської області очікується сильний мокрий сніг та сніг, на рівнині сильний дощ, місцями дуже сильні опади. В горах подекуди: налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Місцями посилення південно-східного вітру до 15-20 м/с, хуртовини. 21-22 лютого на річках області очікується підвищення рівнів води на 0.5-1.5 м, за рахунок дощів та початку сніготанення в гірських районах.

Народний прогноз погоди: 21 лютого відзначається день пам'яті пророка Захарії Серповидця, великомученика Теодора (Феодора) Стратилата. Якщо вночі прогриміло, можна було розраховувати на багатий урожай, великий приплід у тварин та часті дощі влітку. Наші пращури також підмітили, чим холодніша остання неділя лютого, тим теплішим буде березень.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme