Гройсман лякає Насалика, що підшукав йому заміну

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що міністру енергетики та вугільної промисловості України Ігорю Насалику можна знайти заміну

Про це Гройсман заявив сьогодні на засіданні Кабміну, під виступу Насалика, який розповідав про ситуацію на українських шахтах, повідомляє Depo.ua.

"У мене є пропозиція по цій шахті (Бужанська шахта на Водині – ред.), я робив навіть перепост у себе на "Фейсбуці" тому, що я почув заяву розмовляючої голови і потім голови адміністрації обласної.

Якщо він (Максим Іваніщев, – ред.) знає, як добувати вугілля групи А, то можливо запропонуйте йому управління тою шахтою, на якій він виступав. Якщо людина знає як зробити, а не просто говорить про це. Запропонуйте йому взяти в управління або хай він рекомендує кого призначити на керівника цієї шахти. Якщо у нього вийде, то він може претендувати на посаду міністра вугільної промисловості. Бо ви не можете впоратись, а він може. Якщо він настоящий мужик, то хай відповідає за свої слова і зробить", - заявив Гройсман.

"Прийшов час відповідальної політики. Кожен має отримати шанс не тільки говорити, але й робити", - додав прем'єр.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Кабміну глава Міненерго України Ігор Насалик презентував програму енергозаміщення антрацитового вугілля на вугілля газової групи, а також електоенергії, що виробляється на ТЕЦ на електроенергію з АЕС.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme