Дзиндзя натякає, що Лещенко шантажував Манафорта

Народний депутат України Сергій Лещенко може бути причетний до переписки з погрозами на адресу доньки американського політтехнолога, який очолював виборчий штаб Дональда Трампа Пола Манафорта

За таким твердження у себе на сайті виступив журналіст Андрій Дзинзя, посилаючись на хакерські "дослідження" скриньки [email protected], яка начебто і належить нардепу, повідомляє Depo.ua.

"На цей раз у центрі скандалу злив листування Джесс Манафорт, доньки Пола Манафорта. Серед оприлюднених хакерами матеріалів особливо цікавий ось цей скріншот:

Зі скріншоту видно, що дехто з акаунту [email protected] вимагає від Манафорта терміново вийти на зв'язок і погрожує оприлюдненням компромату, пов'язанного з Україною.

Під повідомленням з погрозами прикріплено ще цікавіший скрін листа, підписанного "Сергієм", у якому автор пропонує адресату вийти на зв'язок та вирішити це питання, інакше буде розпочато офіційне розслідування фактів, якими володіє "Сергій". Автор листа пропонує контактувати з ним за адресою [email protected]", - зазначає Дзиндзя.

Журналіст стверджує, що ця електронна адреса належить Серієві Лещенку та намагається це довести з допомогою таких фотографій:

"Не можу не зауважити, що мова поки про досить двозначний лист і для конкретних висновків бракує інтертексту. Але все скидається на те, що ми маємо справу зі спробою шантажу, а сенсаційна інформація щодо присутності Пола Манафорта у бухгалтерських книгах Віктора Януковича, оприлюднена Лещенком минулого року під час виборчої кампанії в США, потрапила у ЗМІ тільки після невдалої спроби домовитись з Манафортом про вирішення питання іншим шляхом (цікаво, яким саме?)", - робить висновок Дзиндзя.

Нагадаємо, що екс-голова виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пол Манафорт стверджує, що "чорна бухгалтерія" Партії регіонів є сфальсифікованим документом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme