UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві визначилися з переможцями Кубку області з кіокушин карате

На чемпіонаті області змагалися 220 спортсменів, в тому числі й дівчата: пермогу здобула команда Першотравенська

У Миколаєві визначилися з переможцями Ку…

На вихідних спортсмени Миколаївщини змагалися за Кубок області з кіокушин карате серед дітей, юнаків, дівчат, чоловіків. Це вже сьомі змагання такого рівня. Про це йдеться на сторінці кіокушин карате у "Фесбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Турнір організувала Федерація кіокушин карате Миколаївської області. У чемпіонаті брали участь 220 спортсментів, в тому числі 26 дівчаток, з Миколаєва, Першотравенська, Снігурівки, Нової Одеси, Баштанки та Березнегуватого. Спортсмени гідно билися на трьох татамі за "золото" в 40 категоріях.

Нагороди отримали Уляна Середенко, кандидат в майстри спорту України, чемпіонка Європи 2016 р., переможниця Кубка Європи 2016 р. серед дівчат; Анна Кульчицька, срібний призер чемпіонату Європи 2016 і Кубка Європи 2016 р. серед дівчат; Артур Солтасюк, переможець Кубка Європи 2016 р., бронзовий призер чемпіонату Європи 2016 р. серед старших юнаків; Микита Бадаєв, кандидат в майстри спорту України, срібний призер Кубка Європи 2016 р. серед юніорів; Олександре Грушенко, майстер спорту України, чемпіон України 2016р.; Сергій Белей, майстер спорту України, чемпіон України 2016 р.; Дмитрий Миколаїв, майстер спорту України, переможець Кубка Європи 2016 р., Юрій Галімон - кращий тренер 2016 р.

Команди Миколаївської області завзято билися за Кубок області. Перше командне місце виборола команда з Першотравенська, друге та третє - з Миколаєва.

Нагадаємо, що з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme