Порошенко і Гройсман зустрілися з родичами Небесної Сотні

Родичі загиблих під час Революції Гідності поспілкувались з президентом України Петром Порошенком, прем'єр міністром Володимиром Гройсманом і головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм

Відповідні фотографії із актової зали Київської православної богословської академії опублікував на своїй сторінці у Facebook священик Іван Сидор, передає Depo.ua.

"Розмова була тривала і щира..." - стверджує він.

Також з людьми спілкувався генеральний прокурор Юрій Луценко та міністри. А потім святійший патріарх Філарет у співслужінні архієреїв відслужив панахиду у Михайлівському Золотоверхому соборі.

Нагадаємо, що сьогодні спливає від розстрілу учасників Революції Гідності та найдраматичніших подій масових протестів. У ніч проти 19 лютого 2014-го на столичному майдані Незалежності тривало гасіння Будинку профспілок, підпаленого напередодні. Остаточно ліквідувати вогонь вдалося лише вранці наступного дня.

Відносне ранкове затишшя було порушене вогнепальними пострілами. За даними медичної служби Майдану, внаслідок сутичок 18 лютого загинули 23 людини, 19 лютого загинули восьмеро, а 20 – 47 героїв.

Загалом під час Євромайдану загинули 98 протестувальників.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme