UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тячівщині п'яний 18-річний хлопець за ніч вбив двох людей (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські розшукали та затримали мешканця Виноградова, який у смт. Солотвино вбив двох людей

На Тячівщині п'яний 18-річний хлопе…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в поліції області.

Учора, 19 лютого, о 8 годині ранку до поліції звернувся мешканець смт. Солотвино та повідомив, що виявив тіло охоронця місцевого ринку з ознаками насильницької смерті.

Потерпілим є 73-річний місцевий мешканець, охоронець на промислово-продовольчому ринку. Чоловікові нанесли колото-різані рани щоки, грудної клітки, від чого він помер. Крім цього в Солотвині на вулиці Спортивній в приватному помешкані виявлено тіло 56-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. Лікарі констатували, що чоловік помер від численних ножових поранень.

Поліцейські виявили, що в ніч загибелі, потерпілий 56-річний житель Солотвина розпивав спиртні напої з 18-річним мешканцем Виноградова. Правоохоронці встановили, що чоловіки посварилися на кухні, конфлікт переріс у бійку. Юнак, який уже був раніше судимий за грабіж, взяв ножа та завдав численних травм потерпілому. Він отриманих ушкоджень старший чоловік помер.

Після цього, нападник близько 3 години ночі пішов на місцевий промислово-продовольчий ринок в приміщення охоронця. Там чоловіки також розпивали спиртні напої, після чого хлопець спробував вкрасти з приміщення гроші та мобільні телефони. Виникла сутичка. Виноградівець завдав 73-річному чоловіку травми ножем, несумісні з життям.

Працівники поліції затримали вбивцю. Досудове розслідування триває.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme