UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На повернутій базі "Спартак" планують провести аудит

Савченко хоче долучити до реконструкції водно-спортивної бази людей, які збираються будувати корти в парку "Перемоги"

На повернутій базі "Спартак" планують пр…

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко проінспектував стан водно-спортивної бази "Спартак". Першим кроком її відновлення він бачить проведення аудиту. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ОДА.

Робочу нараду на базі провели провів після того, як отримали розпорядження Кабміну від 14 лютого 2017 року №97-р "Про передачу нерухомого майна у м. Миколаєві до сфери управління Миколаївської обласної державної адміністрації", в якому йдеться про передачу майна водноспортивної бази. "Все в занепаді. Все свідомо робилося для того, щоб базу можна було купити за копійки", - сказав Савченко.

Першим кроком він бачить проведення аудиту. Далі можуть побудувати корт: "Наприклад, в мене є інформація, що в Миколаєві у парку "Перемога" будуватимуть тенісні корти. Ми, мабуть, попросимо людей, які цим займаються, долучитися до цього і на "Спартаку". У цілому, після аудиту, почнемо відбудовувати всю базу. Ми повинні зробити все, щоб спорт на Миколаївщині отримав нормальний розвиток", - зазначив очільник ОДА.

Нагадаємо, що у 2012 році до суду було передано справу щодо незаконного продажу водно-спортивної бази "Спартак" приватному підприємству. За результатами судових розглядів базу передали знову у власність держави. Після спроб оскаржити рішення Одеський апеляційний суд залишив рішення без зміни. У квітні цього року Вищий господарський суд визнав, що миколаївську водно-спортивну базу "Спартак" віддали приватному підприємству незаконно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme