UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаїв має шанс до кінця року отримати новий "великий" транспорт

Наразі керівництво міста веде переговори з Європейським банком стосовно кредитування

Миколаїв має шанс до кінця року отримати…

Миколаївська міська влада веде переговори з ЄБРР з приводу надання кредитних коштів на придбання громадського транспорту великої місткості. Про це мер міста Олександр Сєнкевич розповів в ефірі телеканалу "Март", повідомляє Depo.Миколаїв.

Сєнкевич повідомив, що наразі містопрацює з кредитними грочима зарубіжних банків, які кредитують за ставками до 7% річних: "В Україні таких ставок немає. Зараз йдуть переговори з ЄБРР щодо надання Миколаєву кредиту на придбання громадського транспорту великої місткості. Переговори можуть тривати дуже довго. Але ми вже в процесі, цілком можливо, що вже до кінця поточного року городяни отримають новий транспорт. Не хочу анонсувати конкретні дати, тому що від мене і від рішень міськради це мало залежить", - зазначив мер.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року прем'єр-міністр України підписав угоду з Європейським інвестиційний банком, який готовий виділити 200 млн євро. Банк планує виділити 200 гроші на розвиток міського пасажирського транспорту в Україні. Серед міст, які потраплять до списку на оновлення муніципального транспорту, значиться і Миколаїв.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme