UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

МБК "Миколаїв" у запеклій боротьбі програв "Політехніку"

Доля поєдинку вирішувалася на останніх секундах: вирішальний бал забили харків'яни

МБК "Миколаїв" у запеклій боротьбі прогр…

МБК "Миколаїв" у домашньому матчі вчора, 19 лютого, "продув" БК "Політехнік" з розривом в одне очко. Гра завершилася з рахунком 72:73 на користь харків'ян. Про це йдеться на сайті Федерації баскетболу України, повідомляє Depo.Миколаїв.

З самого початку гри команди ринулися в бій та почали по черзі активно набирати очки. Проте вже за декілька хвилин "корабели" пішли у міні-відрив 9:5. Наставник харків'ян не був згоден з таким розвитком подій та взяв першу "хвилину", після якої його підопічні не тільки зуміли зрівняти рахунок, а ще й вийшли вперед, організувавши ривок 9:0. В кінцівці ж чверті снайпери команд обмінялися влучними пострілами з-за дуги та встановили фінальний рахунок чверті – 23:23.

Другу десятихвилинку розпочав з "трьохи" Роман Козлов, а Василь Сайнієв підтримав партнера за декілька хвилин. Проте "Миколаїв" відповів тією ж монетою зусиллями Швеця. Далі власні якості почали показувати американці Харкова, які раз-по-раз виконували емоційні данки та не давали господарям паркету наздогнати свою команду в рахунку. Одним з таких данків від Джареда Столікера і завершилася перша половина матчу, ну а американець встановив остаточний рахунок 41:45 на користь свого колективу.

В другій половині "Миколаїв" почав показувати зовсім інший баскетбол. З перших секунд "корабели" почали відігрувати відставання та вже за хвилину рахунок на табло в ПС "Надія" був рівним. Проте харків'яни в черговий раз не опустили руки та відповіли власним ривком, на який керманич господарів відреагував тайм-аутом. Після цього ініціативу знову захопили гравці в білій формі та не відпустили її до завершення чверті. 64:57

На початку заключного періоду матчу граючий тренер "Політехніка" Тимур Арабаджи взяв гру в свої руки та реалізував важливу атаку.

Надалі ж команди не відпускали одне одну в рахунку та вирішували долю поєдинку в перестрілці з лінії штрафних на останніх секундах. Міцнішими нерви виявилися у Сергія Кузнецова, який і закинув переможний бал для своєї команди. Тож Харків здобуває третю перемогу в сезоні.

Раніше повідомлялося, що МБК "Миколаїв" виграв у "Креміня".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme