У Полторака заявили про дві спроби штурму Авдіївки

За минулу добу в зоні АТО сталося два бойових зіткнення з ворогом в районі Авдіївки 

Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник на брифінгу, передає Depo.ua.

"Близько 5-ї години ранку (18 лютого) сталося бойове зіткнення між силами АТО та окупантами. Бій був досить тривалим і завершився вдало для української сторони. Ворог не пройшов. Українські війська в цьому бою втрат не зазнали. Отримавши поразку, бойовики посилили мінометний обстріл, а також підтягнули до лінії зіткнення танки. Вогонь вчора вівся не менше 5-ти годин безперервно", - поінформував Мотузяник.

За його словами, у другій половині дня 18 лютого бойовики спробували ще раз піти у наступ. "Як і вранці вогонь вівся з боку Ясинуватої в район Авдіївської промзони. Живу силу ворога підтримували танки і міномети російсько-окупаційних військ. Бойові дії тривали безперервно 7 годин", - зазначив речник Міноборони.

Він додав, що за приблизними підрахунками Генштабу, вчора в районі Авдіївки ворог випустив понад 30 мін та близько 70 танкових снарядів.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики 105 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в результаті яких було поранено шістьох бійців, ще троє отримали травми.

Прес-офіцер оперативно-тактичного угруповання "Донецьк" Володимир Лазарєв повідомив, що 18 лютого в районі Авдіївки сталося бойове зіткнення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme