UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як у Миколаєві відзначатимуть День пам'яті Героїв Небесної сотні

У місті проведуть віче, покладання квітів та згадуватимуть загиблих віршами

Як у Миколаєві відзначатимуть День пам&#…

До Дня Героїв Небесної сотні, який відзначається 20 лютого, у Миколаєві декілька днів проводитимуть заходи. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

Сьогодні, 18 лютого, о 16:00 студенти Української академії лідерства проведуть в Миколаєві своєрідний перфоманс на перехресті вул. Соборної та Адмірала Макарова. Студенти підніматимуться на драбину, що символізує підйом на алею Героїв Небесної сотні та зачитуватимуть куплет з поезії "Мамо, не плач, я повернусь весною", а також виступлять з віршами спогадами про Героїв під акомпанемент фортепіано.

Активісти місцевого Майдану збираються на площі Соборній на віче 19 лютого. Захід стартує о 12:00. Миколаївці пройдуть ходою вул. Соборною, непроїжджою частиною пр. Центрального до пам'ятника Небесній сотні, де відбудеться покладання квітів. Духовенство Миколаївсько-Богоявленської єпархії УПЦ КП відслужить панахиду в пам'ять про Героїв Революції Гідності.

Офіційні заходи проведуть 20 лютого. Об 11:00 всіх бажаючих запрошують взяти участь у мітингу та покладанні квітів до пам'ятника героям Небесної Сотні та військовослужбовцям, які загинули в АТО. Збираються учасники о 10:30 у сквері Ради Європи на вул. Садовій. Того ж цього дня в обласному Палаці культури відбудеться концерт- реквієм. Початок о 17:30, збір учасників з 17:00.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme