UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Привіт, 90-ті: У Миколаєві підпалили машину бізнесменів

Сім'я власників готелю "Миколаїв" розповіла, що їм вже декілька місяців погрожують та пошкоджують майно

Привіт, 90-ті: У Миколаєві підпалили маш…

У Миколаєві злочинці декілька місяців тероризують сім'ю бізнесменів. Вчора, 17 лютого, підпалили їхню машину. Про це написав у "Фейсбуці" Микита Сковорцов, сім'я якого володіє готельно-ресторанним комплексом "Миколаїв", повідомляє Depo.Миколаїв.

Скворцов розповідає, що протягом трьох місяців на його родину тиснуть, завдаючи шкоду особистому та комерційному майну. Все це супроводжується дзвінками з погрозами і здирництвом: "Моя сім'я займається готельним бізнесом вже близько 20 років, і таке відбувається вперше. Перед фірмою немає боргів і "обіцянок" ні перед ким і не було ніколи", - йдеться в повідомленні.

Скворцов зазначає, що близько трьох місяців почалася історія з дзвінків на номер його батька. Потім розбили вікна, знов дзвонили та підпалили один з офісів в готелі "Миколаїв" "коктейлями Молотова". Останньою крапкою став підпали машини на стоянці: "Органи (правоохоронні - ред.) не діють... У Миколаєві люди, що займаються бізнесом, повністю позбавлені захисту від влади і держави. Те, що відбувається, схоже на кримінальні методи бандитів, які практикують "віджимання" бізнесу в 90-х. Ситуація явно виходить з-під будь-якого контролю влади. Іншими словами, кожен може робити все, що йому завгодно і з ким завгодно", - написав Скворцов.

Директор готельно-ресторанного комплексу "Миколаїв" Ірина Скворцова також прокоментувала ситуацію у "Фейсбуці". Вона пише, що злочинці хочуть змусити платити "данину": "Мета погроз одна - платити данину бандитам. Криміналітет піднімає голову, а поліція не діє. Думаю, що не лише я одна зіткнулася в нашому місті з такою проблемою".

Скворцова також додала, що бізнесмени почувають себе беззахисними.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme