UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські завадили жительці Донеччини переправити три рюкзаки зброї до столиці

7 гранат, кіло пластиду і більше 200 набоїв жінка в Бахмуті хотіла переслати службою доставки в Київську область

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Нацполіцію.

7 бойових гранат, майже кілограм пластиду, понад 240 набоїв виявили в легковому автомобілі поліцейські, які забезпечують нагляд за дорожнім рухом у складі мобільного блокпосту в Бахмуті. У машині з вибухівкою знаходилися діти. Обставини з'ясовуються.

У рамках всеукраїнського профілактичного відпрацювання поліцейські зупинили легковик. В автомобілі знаходився водій з дружиною та трьома онуками. Мешканці Луганського Бахмутського району прямували до Бахмута.

Під час перевірки автівки в багажному відділенні правоохоронці помітили три великі рюкзаки, які пасажирка планувала переправити службою доставки в Київську область. Вибуховий арсенал жінка не тільки перевозила автівкою, в якій перебували її неповнолітні онуки, але і планувала переслати на мирну територію.

Жінка пояснила, що до вказаного багажу не має ніякого відношення. За її словами, сьогодні вранці знайомий хлопець попросив її переслати рюкзаки своїй родині. Правоохоронцям ще належить встановити правдивість її слів.

На місце працює слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції та вибухотехніки. Вказаний факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що сьогодні в центрі Києва поліція знайшли в багажнику авта "Калашніков".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme