UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

МБК "Миколаїв" вирвав перемогу в "Креміня"

Миколаївські баскетболісти перервали серію невдалих матчів та виграли з рахунком 85:68

МБК "Миколаїв" вирвав перемогу в "Кремін…

МБК "Миколаїв" у домашньому матчі у палаці спорту "Надія" зіграв з БК "Кремінь". Для "корабелів" матч завершився перемогою. Миколаївські баскетболісти пермогли з рахунком 85:68. Про це йдеться на сайті Федерації баскетболу України, повідомляє Depo.Миколаїв.

17 лютого зустрілися команди - сусіди по турнірний таблиці. Гра розпочалася з активних дій зі сторони "корабелів", які й відкрили рахунок в матчі з лінії штрафних. Проте "Кремінь" не відпускав своїх опонентів, та на ривок "Миколаєва" відповідав власним. Чверть же закінчилася за мінімальної переваги гравців у білій формі – 18:17.

З самого початку другої десятихвилинки Онуфрієв та компанія почали штурмувати кільце кременчужан, і це дало свої плоди. Вже за декілька хвилин після старту другого періоду підопічні Сергія Кірлана мали перевагу в десять балів. Далі ж гості з Кременчука активно намагалися скоротити рахунок, проте чверть так і завершилася за переваги корабелів у дев'ять балів - 38:29.

В другій половині матчу малюнок гри кардинально не змінився. "Кремінь" зусиллями Кожемякіна намагався скоротити відставання, проте ставка, на яку поставив Борис Сагай не зіграла. Лише п'ять з 28 дальніх спроб від "Креміня" досягли цілі, що в сумі програним підбиранням дало господарям перевагу, яка вилилась у +17 очок в кінцівці матчу. Тож господарі здобули десяту перемогу в сезоні та перервали серію з власних невдач.

Господарі паркету наступний матч проведуть в неділю, коли вдома приймуть "Політехнік". Гості ж наступний матч зіграють також вдома. Третього березня вони прийматимуть "Черкаські Мавпи".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme