Улюбленому мотоциклісту Путіна примарилося, що американські Hells Angels вербують росіян

Лідер мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов, відомий як "Хірург", заявив, що американський байк-клуб Hells Angels наступає на Росію

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на агентство "Москва".

"У нас є відомості про те, що "Ангели пекла " вже засилають в Росію своїх вербувальників і намагаються повсюдно відкривати свої осередки, а їх адепти вже лізуть в усі можливі силові структури і у владу. У тому числі і в депутати. Раніше вони сиділи тихо, не висовувалися, але тепер, з появою нових вербувальників, знову активізувалися", - сказав "Хірург".

За словами Залдостанова, раніше "Нічні вовки" зверталися до законодавців з вимогою заборонити діяльність подібних організацій в Росії, проте у відповідь отримували відписки.

Хірург додав, заявка на реєстрацію логотипу клубу Hells Angels, яка недавно надійшла в Роспатент від компанії "Номанд", говорить про серйозність намірів американського клубу. "Навіщо пускати в наші води чужоземний корабель під сатанинським прапором, трюми якого заповнені отрутою? Роспатент також може подивитися і врахувати міжнародний досвід, де подібні організації вже заборонені", - сказав Залдостанов, зазначивши, що, на його думку, реєстрація бренду неможлива, оскільки він суперечить суспільним інтересам, принципам моралі та гуманності.

Нагадаємо, що "Хірург" давно радує росіян своїми божевільними ідеями – наприклад, він пропонував "комунізувати" герб Росії, додавши туди п'ятикутну зірку і колосся, як було на гербі СРСР.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme