UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стартували перевірки на "Миколаївкомунтрансі" та в аеропорту

Робоча група перевірятиме КП на наявність ознак незаконної діяльності та інших зловживань

Стартували перевірки на "Миколаївкомунтр…

Розпочато перевірку діяльності КП "Миколаївкомунтранс" та "Аеропорт "Миколаїв". Сьогодні, 17 лютого, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації В'ячеслава Боня відбулось засідання робочої групи з питань перевірки діяльності цих підприємств. Про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

Зазначається, що перевірка стосується аналізу ефективності фінансово-економічних показників діяльності підприємств, стану організації охорони праці, стану технологічних об'єктів, аналізу заборгованостей. Крім того члени комісії будуть досліджувати вплив діяльності підприємств на навколишнє середовище, ефективності залучення інвестицій, а також наявності ознак незаконної діяльності та інших зловживань:

"Сьогодні ми визначили координаторів проведення перевірок від облдержадміністрації – це управління житлово-комунального господарства, керівник – Євген Гладков та управління з питань майна комунальної власності області, керівник - Ольга Відіна. Спеціалісти-аудитори перевірятимуть діяльність підприємств з 2014 року й донині", - прокоментував В'ячеслав Бонь.

Нагадаємо, що минулого тижня голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко підписав розпорядження про створення робочої групи для перевірки стану додержання законодавства України цими комунальними підприємствами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme