UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Росіяни убивають українців кожного дня, - Маккейн

Глава Комітету з питань збройних сил Сенату США Джон Маккейн під час Мюнхенської безпекової конференції підтримав виступ президента Порошенка, нагадавши всім, що українці гинуть на своїй землі від російських куль і снарядів щодня

Про це він заявив під час виступу на спільній тематичній панелі в п'ятницю, повідомляє Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"Я бачив, як президент Порошенко вручав медаль матері, чий син був убитий російським снайпером. Було холодно, інші військові стояли поруч, і мати стояла там, він вручав їй медаль. Сльози текли по її обличчю", - розповів Маккейн про свій візит на передову в Новий рік півтора місяці тому.

Він перервав промову українського президента, який розповідав про агресію Кремля проти українців.

"Росіяни вбивають українців щодня. Вони вбивають їх", - підкреслив Маккейн, звертаючись до міжнародної аудиторії в залі.

У цьому зв'язку американський сенатор висловив думку, що ситуація в Україні стане одним із випробувань для нинішньої адміністрації США, разом із іншими викликами, що існують в Південно-Китайському морі, на Близькому сході та в інших регіонах.

Нагадаємо, що сьогодні під час виступу на Мюнхенській конференції Порошенко заявив, що сьогодні в Україні саме ті час і місце, де треба поставити російського агресора на місце.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme