UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Патрульні просять владу Миколаєва відремонтувати дороги в історичному центрі міста

На вул. Потомкінській та Нікольській торік через вибоїни на дорогах сталося три ДТП з матеріальними збитками 

Патрульні просять владу Миколаєва відрем…

Керівництво патрульної поліції Миколаєва звернулось до міської влади з інформацією про аварійний стан дорожнього покриття деяких центральних вулиць міста Миколаєва, по яким здійснюється рух трамваїв. Про це Depo.Миколаїв повідомили в патрульній поліції.

Так, на вулицях Нікольська, Потьомкінська та Декабристів наявні аварійно-небезпечні ділянки, де дорожнє покриття та трамвайне полотно уражене вибоїнами, чим порушені вимоги ДСТУ "Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди" та п. 25 постанови КМУ "Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони".

"Наявність вибоїн та руйнувань вулиці змушує водіїв авто маневрувати, виїжджати на смугу зустрічного руху, що стає причиною пошкодження транспортних засобів", - повідомили патрульні.

Так, упродовж 2016 року на вулицях Нікольській та Потьомкінській було зареєстровано три ДТП з матеріальним збитками з причини незадовільного стану доріг та трамвайного полотна. "Окрім того, наявність вибоїн та руйнувань дорожнього та трамвайного полотна на вулицях історичного центру Миколаєва створює негативний імідж для жителів та гостей міста. Впевненні, що впровадження необхідних заходів по забезпеченню безпеки дорожнього руху дасть змогу створити безпечні та комфортні умови для їх учасників", - пишуть патрульні.

Нагадаємо, минулого року мер Олександр Сєнкевич казав, що для відновлення Потомкінської потрібні сотні мільйонів гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme