Навесні до України приїдуть актори із заборонених російських серіалів та фільмів

Російські актори масово збираються до України

В українську столицю приїде десяток російських антреприз, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Лайм".

"Я не знаю, хто і з якою метою це кришує! Питання до депутатів, СБУ і Міністерства культури! .." - обурилася актриса Ірма Вітовська. На доказ своїх слів вона супроводила пост афішами найближчих вистав.

У декількох з них задіяна зірка серіалу "Інтерни" Світлана Пермякова. Сам серіал заборонили в Україні ще в 2014 році.

У ряді постановок на афішах вказано російський актор Станіслав Садальський, у якого виникли проблеми з в'їздом на територію України. Тоді в документі, на підставі якого йому забороняли в'їзд, значилося ім'я актриси Тетяни Васильєвої, також зазначеної у декількох афішах.

Навесні в Жовтневому палаці заплановані спектаклі: "Убий мене, голубчику!" (за участю Валерія Гаркаліна, Олени Шаніної та Ольги Прокоф'євої), "В джазі тільки жінки" (в ролях: Станіслав Садальський, Тетяна Васильєва), "Любов по-італійськи" (в ролях: Олена Воробей, Олександр Солоненко, Семен Стругачев), "Незрівнянна" (в ролях: Світлана Пермякова, Георгій Мартиросян), "Джекпот з доставкою" (в ролях: Олена Воробей, Михайло Поліцеймако, Оскар Кучера), "Дорослі ігри" (в ролях: Дмитро Співаковський, Ольга Прокоф'єва).

1 червня в Жовтневому палаці покажуть спектакль "Палата бізнес-класу" (в ролях: Семен Стругачев, Тетяна Васильєва, Георгій Мартиросян, Світлана Пермякова, до 1790 гривень).

Нагадаємо, Віра Брежнєва і Софія Ротару привітають російських чоловіків з 23 лютого.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme