UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті інкасатори "Ощадбанку" "загубили" мільйон гривень, - ЗМІ

Зникли гроші ще наприкінці минулого року, але про це стало відомо лише зараз

На Закарпатті інкасатори "Ощадбанку" "за…

У період між 23 та 27 грудня бригада інкасаторів "Ощадбанку" містичним шляхом втратила близько одного мільйона гривень, пише Depo.Закарпаття з посиланням на PMG.ua.

Про зникнення грошових коштів керівництво банку заявило не одразу, а лише за тиждень, скоріш за все, намагаючись врегулювати ситуацію самотужки, без звернення до правоохоронних органів.

Інцидент, пов'язаний з втратою одного мільйона гривень, у мукачівському відділенні "Ощадбанку" відмовились коментувати, посилаючись на те, що лише обласна філія фінустанови уповноважена підтвердити чи спростувати цю інформацію.

Керівник інкасаторської служби "Ощадбанку" Віталій Вовканець не підтвердив інформацію про втрату великої суми коштів. Однак він згадав, що схожий випадок був у закарпатському місті – Перечині.

За словами речниці ГУ НП України в Закарпатські області Анни Дан, факт зникнення значної суми грошей дійсно був. Заява була зареєстрована в Мукачівському відділі поліції ГУ НП в Закарпатській області, але згодом за вказівкою обласної прокуратури передана до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

За інформацією ЗМІ, до складу бригади інкасаторів входила особа, яка раніше працювала в правоохоронних органах. І якщо Віталій Вовканець спростував причетність до бригади інкасаторів екс-працівника поліції, то Анна Дан підтвердила даний факт, заявивши, що один з підозрюваних дійсно раніше працював в Державній службі охорони.

Осіб, підозрюваних у викраденні коштів, оголошено в розшук. За даним фактом проводиться розслідування за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme