UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині браконьєри нищать дуби

Невідомі заїхали у лісосмугу та спилили 20 дерев дуба

На Миколаївщині браконьєри нищать дуби…

Поліцейські Вітовського району Миколаївської області розшукують осіб, які незаконно спиляли дерева у лісосмузі. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

До Вітовського відділення поліції звернувся голова сільської ради із заявою про те, що в ніч з 12 на 13 лютого 2017 року на території лісосмуги, розташованої вздовж дороги між селами Грейгове та Воровське, спилено 20 дерев дуба. З невстановлених причин невідомі не встигли вивезти незаконно спиляні зелені насадження.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.246 КК України "Незаконна порубка лісу", санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого. Правоохоронці очікують на висновок фахівців щодо встановлення обсягу шкоди, завданої навколишньому середовищу.

Поліція звертається до громадян, які стали свідками вказаного злочину, або володіють інформацією, корисною для слідства, звертатися до Вітовського відділення поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 10-А, або за телефонами (0512)44-68-58, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme