UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Миколаївоблтеплоенерго" до кінця місяця має розрахуватися з усіма боргами

"Обленерго" виплатило зарплату робітникам на 90%

"Миколаївоблтеплоенерго" до кінця місяця…

Керівництво "Миколаївоблтеплоенерго" вже на 90% розрахувалося з боргами по зарплаті. Про це розповів начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Євген Гладков на засіданні "бюджетної" комісії сьогодні, 17 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

За його словами, ситуація на комунальному підприємстві стабілізувалася і заборгованість по заробітній платі вже майже погасили. Він зазначив, що "облтеплоенерго" розплатився з боргами за 2016 рік, а за січень поточного року зарплата на підприємстві видана на 90%.

Євген Гладков повідомив, що десь до 20-21 лютого керівництво підприємства повністю розрахується за січень поточного року.

Нагадаємо, що Мінфін погодив передачу "Облтеплоенерго" на баланс Миколаєва. Місто має виконувати зобов'язання за угодами про позику підприємства з Міжнародним банком реконструкції та розвитку.

Зазначимо, що 7 грудня, на позачерговій сесій облради, депутати проголосували за передачу "Миколаївоблтеплоенерго" зі спільної власності області у комунальну власність Миколаєва. Гроші на повернення боргів за зарплатнею не відилили, проте вирішили створити робочу групу з представників всіх фракцій, чиновників, представників трудового колективу і визначитись з кандидатами на посаду директора обласного КП.

Депутати Миколаївської міськради погодили виділення коштів на погашення боргу перед ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", а також домовились про подальше створення робочої групи, яка буде опрацьовувати питання передачі підприємства в комунальну власність міста.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme