Азаров взявся допомагати Козіцину сколочувати "казацьку гвардію" на Донбасі

Ватажок так званого "Всевеликого Війська Донського" Микола Козіцин створює "Козацьку національну гвардію", яку задіють в боях на Донбасі проти сил АТО

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

За його даними, 19 лютого у російському Новочекаську заплановано проведення проведення підсумкових зборів з цього питання. Попередні збори відбулись на початку лютого за участю "отаманів" і представників "ДНР/ЛНР". Також захід відвідали представники ФСБ Росії та колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров, якого називали "майбутнім президентом України".

"Під час зборів Микола Козіцин наголосив на необхідності прискорення остаточного формування "КНГ", яка буде діяти на Донбасі незалежно від військових підрозділів "Л-ДНР". Орієнтовно 23.02.2017 року Козіцин планує виїзд до Москви, в адміністрацію президента Росії, з доповіддю про готовність "КНГ" до бойових дій і для отримання наказу про задіювання цих НЗФ на території Донбасу проти ЗС України", - поінформував Тимчук.

Нагадаємо, в кінці січня ватажок російський "козаків" Микола Козіцин оголосив набір "добровольців" для боїв на Донбасі.

На початку лютого українська розвідка повідомила, що більшість представників козацьких організацій на Росії відмовляються від участі у бойових діях на Донбасі.

13 лютого група "ІС" повідомила про перекидання на окуповану територію Луганської області близько 10 ББМ і автобусів з так званими "казаками" зі складу "Всевеликого війська донського".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme