UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві вихованці спортшкіл змагалися у турнірі ДСНСівців

Перемогу у турнірі "Безпека на воді" виборола команда спортсменів Миколаївського регіонального центру "Інваспорт"

У Миколаєві вихованці спортшкіл змагалис…

Вчора, 15 лютого, на базі "Водолію" відбувся турнір серед вихованців спортивних шкіл міста Миколаєва з напрямку "Безпека на воді". Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДСНС області.

За програмою учасники змагалися на дистанціях "три кільця", "збір фішок", "рятувальні роботи на акваторії", "акватлон" (особисто-командний вид).

Крім того, в рамках заходу відбувся навчально-тренувальний семінар, під час якого розглянули питання щодо профілактики нещасних випадків на воді, рятувальних засобів та їхнього застосування, способів і прийомів рятування на воді, пошуку потерпілих під водою, надання першої домедичної допомоги потерпілому тощо.

Під час виконання дистанцій учасники демонстрували високий рівень підготовки, знання та навички проведення відповідних вправ. Внаслідок запеклої боротьби перемогу у загальнокомандному заліку виборола команда спортсменів Миколаївського регіонального центру "Інваспорт", на другому місці опинилася спортсмени уомплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Зоря" та третю сходинку посіли учасники з комплексної дитячо-спортивної школи "Комунарівець" - команда "Ів Кусто". Переможці отримали кубки та призи від організаторів.

Всі учасники, які посіли призові місця у окремих дистанціях, також були нагороджені грамотами, кубками та призами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme