UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії у морзі вимагають викуп за покійників

Місцеві жителі не можуть отримати тіло своїх родичів, поки не сплатять послуги Калачинського моргу. Рахунки виставляються величезні

З жителів Калачинського району, чиї родичі померли, вимагають гроші. Це питання було піднято на недавньому засіданні Калачинського міськради, передає Depo.ua з посиланням на omskinform.

Депутат Валерій Озерський поскаржився голові району Фрідріху Мецлер на ситуацію в місцевому морзі. За словами депутата, з недавніх пір морг став "будинком ритуальних обрядів", яким володіє один з бізнесменів.

"Йде стягування грошей. За роздягання - 600 рублів, за вдягання - 600 рублів, стрижка нігтів - 300 рублів, бальзамування - 4 000 рублів і т. Д., - Зачитав депутат Валерій Озерський на раді. - Люди скаржаться, що йде стягування грошей".

Без оплати цих послуг тіла померлих не віддають. Такий стан речей обурив главу району Фрідріха Мецлера. Він зажадав від представника Калачинської ЦРЛ прояснити ситуацію. Представник заявив, що Калачинська ЦРЛ до виниклої ситуації не має ніякого відношення.

"Я здивований. Лікарня таких послуг не надає і не чинила", - пояснив представник лікарні.

Тепер розбиратися з ситуацією, що виникла буде регіональний МОЗ.

Нагадаємо, що у Гані, працівники похоронного бюро забрали тіло чоловіка під час поховання в якості застави через те, що родина покійного вчасно не сплатила їх послуги.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme