UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У "Миколаївоблавтодорі" вітали нового керівника

Колективу підприємтства представили нового керівника, який наголосив на необхідності добросовісно і чесно виконувати свою роботу.

У "Миколаївоблавтодорі"  вітали нового к…

14 лютого колективу ДП "Миколаївоблавтодор" представили нового керівника Ігоря Франчука. Про це Depo.Миколаїв повідомили у Службі автомобільних доріг.

зазначається, що Ігор Франчук зарекомендував себе, як високопрофесійний спеціаліст в дорожній галузі. Має дві вищі освіти за спеціальностями: "Будівництво автомобільних доріг та аеродромів" та "економіка підприємства" і науковий ступінь кандидата технічних наук.

Трудову кар'єру розпочав з 2003 року інженером І категорії кафедри Транспортного права, системного аналізу та логістики Національного транспортного університету Києва.

З 2005 року увійшов у структуру Дорожньої галузі Вінницької області, де пройшов шлях від інженера виробничо-кошторисного відділу до начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області (2014 рік). З 2014 року до 2015 року брав участь в АТО на території Донецької та Луганської областей у складі Збройних Сил України.

З 24 листопада 2016 року і до сьогодні обіймав посаду Головного інженера ДП "Миколаївоблавтодор". Для представлення до Миколаївської області завітав заступник голови ПАТ "ДАК Автомобільні дороги України" Ігор Данкевич. Він повідомив, що на сьогодні запущений механізм реорганізації компанії "ДАК Автомобільні дороги України" і тому перед новим очільником Миколаївоблавтодору ставиться основна задача - налагодити ефективну роботу і як результат - вийти в прибутковість.

Нового керівника, у свою чергу, привітав і в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Сергій Ткаченко, який звернув увагу на те, що лише спільними зусиллями САД та Миколаївоблавтодору можливо досягти гарних результатів в утриманні і ремонті доріг загального користування Миколаївської області. Також він пообіцяв всіляку підтримку зі сторони Служби автомобільних доріг. Новопризначений керівник, звертаючись до присутніх в залі працівників райавтодорів, наголосив на необхідності добросовісно і чесно виконувати свою роботу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme