UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Луценко розкритикував миколаївських правоохоронців, які не можуть "знайти" злочинні угрупування

Миколаївщина потрапила до переліку областей, де СБУ та поліція не знайшли жодної організованої злочинної групи 

Луценко розкритикував миколаївських прав…

Миколаївщина увійшла у перелік областей, які найгірше борються з організованими злочинними групами. Про це генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив на колегії з прокурорами, передає Depo.Миколаїв.

За його словами, другий рік поспіль українські правоохоронці прикриваються штучною статистикою щодо викриття злочинних угрупувань: "Реальна протидія організованій злочинності не відповідає ніяким вимогам. Центральним апаратом Нацполіції та СБУ знешкоджено відповідно три та дві організовані групи. Вдумайтеся у ці слова… Замість того, щоб шукати реальні організовані злочинні групи, ідуть до бізнесу, вішають, як того Буратіно…Ми з вами домовлялися, що така практика має бути припинена", - заявив Луценко.

Крім того Луценко зазначив, що у 10 областях України, серед яких і Миколаївська, взагалі не знайдено жодного злочинного угрупування, що демонструє погану роботу правоохоронців: "Жодного обвинувального акта категорії організованої злочинної угрупувань не скеровано до суду …У Миколаївській області все море, розкуплена земля – жодних груп?", - запитав у присутніх правоохоронців Луценко.

Крім Миколаївської до списку "двієчників" увійшли: Волинська, Київська, Кіровоградська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька та Чернігівська області.

У зв'язку з цим генеральний прокурор України закликав захисників порядку зосередитися на виявлені найбільш небезпечних групах організованої злочинності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme