Луценко - миколаївським прокурорам: Я вимагаю крові

Генеральний прокурор України Юрій Луценко обурився тим, що в Миколаївській області півтора року не розслідують смерть малолітньої дитини

Про це він заявив на нараді в ГПУ, передає Depo.ua.

За словами Луценка, незадовільною у деяких регіонах залишається результативність досудового розслідування. Подекуди причиною цього є не проведенням слідчих дій з порушенням розумних строків.

"У Миколаєві тривалий час органами Нацполіції не приймаються рішення у провадженнях за фактами смертей осіб. Наприклад, відповідне провадження від 7 місяця 15 року частина 1 115 статті за фактом виявлення трупу малолітнього в реанімаційному відділенні лікарні, досудове розслідування триває майже півтора року. Остання слідча дія проведена у 7 місяці 2015 року. Півтора року жодної слідчої дії по 115 статті", - обурився генпрокурор.

"Хто займається цією справою? От вибач, я вимагаю крові. Якщо по 115 (статті – ред.) півтора року можна не провести жодної слідчої дії, я вимагаю крові і слідчого Нацполіції і проскера прокуратури", - звернувся Луценко до прокурора Миколаївської області Тараса Дунаса.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme