У Трампа заявили про фальсифікації на президентських виборах

У Білого дому є безліч доказів фальсифікацій на президентських виборах

Про це заявив старший радник Дональда Трампа з політичних питань Стівен Міллер, передає Depo.ua з посиланням на ABC news.

"Білий дім надав величезну кількість доказів шахрайства на виборах, йдеться про людей, які живуть більш ніж в одному штаті і голосували", — повідомив Міллер.

За його словами, зафіксовано участь у процедурі померлих людей і тих, хто не були американськими громадянами. "Голосували померлі люди, люди без громадянства США. Ви не будете заперечувати, що на виборах було зареєстровано величезне число голосів людей, які не є громадянами країни", — підкреслив радник.

Міллер назвав ситуацію скандалом і додав, що Сполучені Штати повинні бути "в жаху" через те, що на виборах голосують ті, у кого немає на це права, тим самим перекреслюючи права законослухняних американців.

Нагадаємо, вибори президента США відбулися 8 листопада 2016 року, перемогу на них здобув республіканець Дональд Трамп. Наприкінці листопада він заявляв про значні фальсифікації під час голосування в трьох штатах — Вірджинія, Нью-Гемпшир і Каліфорнія. Там перемогла основна суперниця Трампа — представник Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Пізніше Джош Ернест, ще будучи офіційним представником Білого дому, заявив, що ніяких доказів для обґрунтування претензій про фальсифікації на президентських виборах немає.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme