Під Парижем затримали 37 протестувальників під час сутичок з поліцією

В передмістях Парижа було затримано 37 людей внаслідок сутичок, що спалахнули після протесту з приводу застосування поліцією надмірної сили щодо молодого чорношкірого чоловіка

Під Парижем затримали 37 протестувальник…

Про це повідомляє AFP з посиланням на джерело в поліції, передає Depo.ua.

Повідомляється, що протест в північному передмісті Бобіньї поблизу Ольне-су-Буа був мирним на початку, але згодом між групами демонстрантів та поліцією розпочалися зіткнення, коли демонстранти почали атакувати машини, магазини та руйнувати громадське майно.

За інформацією La-croix, після інцидентів в Аржантей, північно-західному передмісті Парижа, було затримано одинадцять людей.

Загалом, як повідомляє Le Figaro, у передмістях Парижа за тиждень протестів затримано понад 90 людей.

Раніше повідомлялося, що поліція застосувала сльозогінний газ під час сутичок в передмістях Парижа, де демонстранти протестували проти застосування поліцейськими надмірної сили проти молодого чорношкірого чоловіка.

Нагадаємо, заворушення у північних передмістях Парижа тривають на тлі звинувачень у тому, що поліцейські зґвалтували і побили людину, яку вони затримували за підозрою у скоєнні злочину.

Інцидент стався 2 лютого, коли четверо поліцейських звинуватили у застосуванні надмірної сили при затриманні 22-річного чоловіка, в тому числі і ґвалтуванні його палицею.

Жертвою став молодий чорношкірий чоловік, який зараз знаходиться у лікарні.

12 лютого повідомлялося, що протести тривають.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme