UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївці отримали нові побудинкові тарифи

На засіданні ухвалили нові тарифи і нову структуру, періодичність та строки надання зазначених у переліку послуг

Миколаївці отримали нові побудинкові тар…

Виконком Миколаївської міської ради таки затвердили нові подомові тарифи. Жителям обіцяють, що вони знатимуть за що платять. Таке ршення одноголосно ухвалили члени виконкому сьогодні, 13 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв

Начальник Департаменту ЖКГ Андрій Палько повідомив, що першим питанням, яке мають ухвалити члени виконкому є перелік мінімальних послуг з утримання будинків та прибудинкових територій у місті, в який входить 8 послуг.

Після схвального рішення виконком перейшов до розгляду самих побудинкових тарифів. Варто зазначити, що на попередньому засідання зранку, саме це питання стало спірним. Проте всі помилки у проект рішення були виправлені і виконком затвердив і нові тарифи і нову структуру, періодичність та строки надання зазначених у переліку послуг.

Крім того Палько додав, що нові тарифи дадуть городянам розуміння того, за що вони платять та можливість контролювати виконання послуг. Хоча, за інформацією начальника Департамента ЖКГ, наразі рівень оплат за утримання будинків і прибудинкових територій становить близько 91%, причому щомісяця сума заборгованості зростає приблизно на 1 млн грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme