Меморіал пам'яті Нємцова знищили московські комунальники

В ніч на 11 лютого меморіал на Великому Москворецькому мосту російської столиці, поставлений в пам'ять Бориса Нємцова, був знищений комунальними службами

Черговий меморіалу пам'яті політика Бориса Нємцова - Великого Москворецького мосту – Григорій Симаков повідомив в ніч на 11 лютого на гарячу лінію "ОВД-Инфо", що меморіал був розграбований муніципальними співробітниками ("Гормост"), із застосуванням сили до чергових, передає Depo.ua.

Коли чергові - Григорій Симаков і Павло Колесников - йшли до ОВД Китай-Город, щоб повідомити про подію, їм зустрілася по дорозі машина одного із співробітників "Гормост". Звідти викинули все, що забрали з "Нємцового мосту", з криками – "Забирайте".

Втім, за іншою інформацією, з машини співробітника "Гормоста" викинули не все, викрадене з меморіалу, а тільки частину особистих речей.

Нагадаємо, що в Москві зібрали більше 30 тис. підписів на підтримку вимоги встановлення на місці загибелі Бориса Нємцова пам'ятного знаку, але влада російської столиці заявила, що вбивство опозиціонера – не така знакова подія, щоб її увіковічнювати.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme