ГПУ повідомила про підозру податківцю через неподану декларацію

Генеральна прокуратура України повідомила про підозру начальнику відділу управління аудиту Державної фіскальної служби за неподаної декларації

Про це повідомили в прес-службі Генпрокуратури України, передає Depo.ua.

"Управління з розслідування злочинів, скоєних співробітниками органів, провідних боротьбу з злочинністю, Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України продовжує вживати заходи щодо притягнення винних в умисному неподанні декларацій до кримінальної відповідальності", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, начальник відділу управління аудиту Державної фіскальної служби, будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, достовірно знаючи про те, що в строк до 1 листопада 2016 року зобов'язаний подати в Єдиний державний реєстр декларацій щорічну декларацію за 2015 рік, а також декларацію особи, яка припиняє діяльність, умисно не подав документи.

Начальнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченому ст. 366-1 Кримінального кодексу України, а саме "Умисне неподання суб'єктом декларування декларації".

Триває досудове розслідування.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme