UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії фельдшера швидкої заманили в квартиру для групового зґвалтування

У Саратові затримано трьох чоловіків, які напали на фельдшера швидкої допомоги. Їм пред'явлені звинувачення за статтями "Незаконне позбавлення волі" і "Спроба згвалтування",

Про це передає Depo.ua з посиланням на прес-службу СК Росії. У відомстві зазначили, що порушено кримінальну справу, найближчим часом зловмисників укладуть під варту.

За даними слідства, 11 лютого фельдшер прибула в квартиру будинку, розташованого на вулиці Шовковичній. Жінка приїхала за викликом до пацієнта, у якого нібито був гіпертонічний криз.

Після того, як вона увійшла в квартиру, 44-річний господар закрив за нею двері, пояснивши при цьому, що з квартири її не випустить. Жінка встигла сховатися в ванній і викликати поліцію. Однак потім чоловіки почали їй погрожувати, фельдшер вийшла з кімнати.

"Тоді двоє з присутніх стали здійснювати дії, спрямовані, на її думку, на її згвалтування, а також висловлювати відповідні наміри", - йдеться в повідомленні СКР.

Жінку звільнили прибулі поліцейські, вона до цих пір знаходиться в важкому психологічному стані, відзначають в СКР.

Постраждалій не запропонували написати заяву в поліцію. Крім того, правоохоронці затримали лише трьох учасників конфлікту.

Зараз жінка перебуває у важкому емоційному стані, не може приступити до роботи. "Ми постараємося зняти її з лінії, заспокоїти. Надамо медичну допомогу своїми силами. Якщо буде необхідно, доставимо її до лікувального закладу", - сказав Резник.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme