UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські морпіхи гуртом віджалися на морозі заради флешмобу

Після хвилинки спорту військові випили гарячого чаю та сфотографувалися 

Миколаївські морпіхи гуртом віджалися на…

Військовослужбовці 406 окремої артилерійської бригади Військово-морських Сил України масово віджималися на Алеї бойової слави у Парку Перемоги, підтримавши таким чином флешмоб #22pushupchallenge. Фото морпіхів у "Фейсбуці" опублікував миколаївський фотограф Дмитро Удовицький, повідомляє Depo.Миколаїв.

Під фото Удовицький написав, що новий флешмоб трошки данина моді, але приємно подивитися на здоровий колектив згуртований і зрозуміти - флот не підведе:

"Люблю свій флот! Зараз, мабуть, як ніколи, видно його справжню сутність. Так... ми втратили кораблі. Ледь не втратили державу. Але, здається, придбали набагато більше. За короткий час народилася і загартувався сила, яка і буде рушійною силою змін. Кораблі ми побудуємо. Головне - люди. Якщо зараз ви з ними поруч, я знаю, інших доказів цього вам не потрібно. Але якщо у звичайному цивільному житті відчувати впевненість у перемозі вам заважають звичайні людські страхи, і мало - зима, авітаміноз, погані новини і т. д., то просто подивіться на цих хлопців. Так, так, може цей #22pushupchallenge, який сьогодні провела 406-а окрема артилерійська бригада - це трошки данина моді. Але ж гарна мода? Красива? Так?! Як на мене, то просто приємно подивитися на здоровий колектив згуртований і зрозуміти - флот не підведе! Люблю свій флот!", - він написав.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme