Українцям обіцяють онлайн-квитки на поїзди без комісії

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що незабаром може бути запущений проект Е-квиток, який дозволить купувати залізничні квитки в інтернеті без комісії

Якщо підприємство підключить "Е-квиток" безпосередньо до своєї системи бронювання, покупцям квитків через інтернет більше не доведеться платити комісію, передає Depo.ua з посиланням на Економічну правду.

Більш того, СЕО "Е-квиток" Олександр Царук каже, що завдяки грамотному аналізу "великих даних" і подальшій оптимізації пасажирських перевезень УЗ збільшить дохід на 350 млн в рік і заробить на рекламі 150 млн гривень.

"Крім прямого продажу квитків, "Єквіток" пропонує кілька унікальних сервісів. Наприклад, бот-шукача, який може постійно шукати необхідну комбінацію квитків на різні види транспорту, в тому числі таксі і шейрінг-сервіси, автоматично купувати такі квитки і оплачувати послуги", - пише автор.

Також у статті йдеться про плани запустити в "Укрзалізниці" проект 7RedLines, який веде облік вагонів.

СЕО 7RedLines Антон Бережний каже, що з інвестицією 50 тисяч євро проект зможе контролювати 70% вантажного і пасажирського трафіку "Укрзалізниці".

"Такий обсяг перевезень проходить через сім вузлових станцій країни. Загальна кількість вантажних і пасажирських вагонів, за оцінками УЗ, становить 300 тисяч", - йдеться в статті.

"Безсумнівно ці проекти будуть впроваджені", - заявив Омелян на презентації 9 грудня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme