UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві проведуть конкурс з перевезення пасажирів на двох маршрутах

Міськрада планує заключити договір на перевезення на маршрути №41 (мікрорайон Намив - Широка Балка) і №83 (мікрорайон Намив - Океан)

У Миколаєві проведуть конкурс з перевезе…

У Миколаєві відбудеться конкурс на визначення перевізників на маршрутах №41 і №83. Відповідне рішення ухвалили члени виконкому сьогодні, 10 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Згідно з проектом рішення, конкурс мають провести за маршрутом №41 "мкр. Намив – Широка Балка". Довжина маршруту - 21,3 км. Планова кількість рухомого складу - три одинці. Також конкурс мають провести за маршрутом №83. "пр. Корабелів - вул. Озерна". Довжина маршруту - 21,3 км. Планова кількість рухомого складу – шість одиниць. В обох випадках умовою конкурсу є встановлення GPS-системи.

Заступник начальника управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міськради Павло Котельников розповів, що від 41 маршруту відмовилося підприємство, яке здійснювало перевезення, а 83 маршрут раніше не виносився на конкурс. Наразі вже є бажаючі зайняти ці маршрути: "Маршрути мають велике соціальне значення для міста Миколаєва…Бажаючі вже є, вони здійснюють пасажирські перевезення за тимчасовим договором", - пояснив Котельников.

Нагадаємо, що миколаївські перевізники досі випускають "маломірки" на міські маршрути. Кількість місць у маршрутках за умовами конкурсу мала б бути більше 18, проте перевізники на це не зважають, а управління транспорту не вживає заходів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme