UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві ліквідували вечірню школу

В управління освіти констатували безперспективне функціонування вечірньої школи №5

У Миколаєві ліквідували вечірню школу…

У Миколаєві ліквідували вечірню загальноосвітню школу № 5 через значне скорочення учнівського контингенту. Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 10 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Як зазначила начальник управління освіти Ганна Деркач, ліквідація відбувається з метою оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів, ефективного використання бюджетних коштів на їх утримання та у зв'язку з безперспективністю функціонування школи через скорочення учнів.

Наразі із 976 учнів, які відвідують вечірнє навчання, у школі №5 найменьше учнів - 149 з яких 46 відвідувачів випускники 12 класу: "На кінець року там залишається 103 учня, які можуть бути безпроблемно зараховані в першу, або міську заочну школу з урахуванням їх побажань", - зауважила начальник управління освіти.

Деркач підкреслила, що проблем не виникне і з педагогами, які там працюють. Майже всі вчителі вже працевлаштовані: "Питання працевлаштування як педагогічних працівників так і технічного персоналу буде вирішено позитивно", - повідомила Деркач.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme