UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві катастрофічно не вистачає соціального житла

У квартирній черзі перебуває більше шести тисяч городян, але вільного житла у місті немає 

У Миколаєві катастрофічно не вистачає со…

Миколаївці, які стають у чергу за житлом, можуть не сподіватися на "просування" у передні ряди – квартир катастрофічно не вистачає. Про це розповів мер Миколаєва Олександр Сєнкевич під час виконкому сьогодні, 10 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Начальник відділу обліку та розподілу житла Юлія Віхрова розповіла, що у місті на квартирному обліку тільки у загальній черзі перебуває 6174 сім'ї та одиноких людей. У першочергові списки включені 2226 сімей, у списку на отримання позачергового житла перебувають 408 сімей, з яких 346 багатодітних сімей. У списках також є 331 сім'я, де є матері-одиночки, учасників бойових дій у зоні АТО - 134 сім'ї, воїнів-інтернаціоналістів - 160 сімей, учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни – 14, інвалідів Другої світової війни - 6, інвалідів-учасників АТО - 5, інвалідів-воїнів-інтернаціоналістів - 13.

Однак через жорсткий дефіцит навіть перших у черзі не можуть забезпечити житлом.

Міський голова зазначив, що до нього на особистий прийом часто приходять люди з проханням допомогти вирішити квартирне питання. Проте він зазначив, що житла у місті катастрофічно не вистачає і у найближчому майбутньому перспектив немає.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme