UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині авто продовжують потрапляти у снігові замети

Рятувальники допомагали витягати зі снігового полону вантажівки та легковики

На Миколаївщині авто продовжують потрапл…

Протягом минулої доби, з 9 по 10 лютого, підрозділи ДСНС в області залучалися сім разів, надали допомогу 37 особам, з яких троє дітей. А також вилучили десять авто та супроводжували "швидку", яка прямувала на місце виклику до хворої жінки. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ДСНС області.

Вказані події зафіксували в Березнегуватському районі на автодорозі "Калуга - Березнегувате", де в сніговому заметі застрягли п'ять авто, в яких перебували 18 осіб, в тому числі одна дитина.

В Арбузинському районі на трасі Т-15-10 "Понкратово - Арбузинка - Нова Одеса" біля с. Полянка в заметі опинилися два легкових автомобіля, та біля с. Понкратово ще один легковик. Рятувальники визволили всі автівки зі снігового полону.

В Першотравенському районі на трасі Р-06 "Ульянівка - Миколаїв" в кювет злетів вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM. Щоб вилучити його, залучалося пожежно-рятувальне відділення 23 Державної пожежно-рятувальної частини.

В Казанківському районі в сніговому заметі опинився автомобіль "ВАЗ-2110", в якому було троє людей, зокрема дві дитини. Рятувальники допомогли вилучити авто та водій зміг продовжити рух.

Нагадаємо, з 12 жовтня Depo.ua називає Первомайськ Першотравенськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme