Путін готується до зустрічі з Трампом

Роботу з підготовки зустрічі Володимира Путіна і його колеги Дональда  Трампа найближчим часом обговорять глава МЗС Росії Сергій Лавров і держсекретар США Рекс Тіллерсон

Про це повідомив посол Росії в США Сергій Кисляк, передає Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

"По-перше, я впевнений, що (президенти) зустрінуться, бо в цьому є активна потреба. По-друге, є розуміння у нашого президента, що така зустріч повинна бути організована, і вона буде готуватися", - заявив Кисляк.

Він також додав, що зустріч між президентами вимагає "серйозного субстантивного наповнення і професійної роботи".

"Я думаю, що в самому найближчому майбутньому, коли у нас почнеться практична взаємодія з апаратом держдепартаменту і Білого дому з цих питань, ми почнемо працювати над цими речами в практичному ключі. Я абсолютно не виключаю і навіть упевнений, що найближчим часом відбудуться зустрічі міністрів, все до цього підготовлено - про це буде заявлено. І це буде, я думаю, гарний початок для загального процесу у розвитку діалогу про вирівнювання відносин", - зазначив дипломат.

Посол Словенії на Росії Прімож Шеліго заявив, що Любляна готова надати майданчик для зустрічі президента Росії Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа.

"Ми маємо хороший досвід в організації таких зустрічей", - зазначив дипломат.

За словами Шеліго, Словенія чекає рішення з цього питання від Москви і Вашингтона.

Нагадаємо, що 9 лютого у Кремлі заявили, що в даний час немає конкретики щодо зустрічі президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme