Гончаренко розповів, як німецька преса його підтримала

Народний депутат від БПП Олексій Гончаренко стверджує, що німецька пресса підтримала його вчинок з розмальовкою "Берлінської стіни" біля німецького посольства в Києві

Про це він сказав журналістам перед засіданням Верховної Ради, передає Depo.ua.

"Його (напис, - ред.) можна стерти з муру, але це ніхто не зітре з інтернету, з фотокарток і головне - з розуміння людей, бо сьогодні вся німецька преса пише про те, що німецький посол перетнув межу. Це в нас в Україні це викликало якісь "ай, вандалізм, як так можна". Ви можете підняти німецьку пресу, ніхто ніде не каже ні жодних образ, що як можна було священний "Берлінський мур". Такої дурні там нема. Навпаки вони пишуть, що посол сказав недипломатичні речі і була дуже жорстка реакція від українців та українських політиків", - сказав Гончаренко.

Нагадаємо, 7 лютого нардеп від БПП Олексій Гончаренко розмалював символічну "Берлінську стіну" біля німецького посольства в Києві на знак протесту проти резонансних заяв посла Ернста Райхеля відносно виборів на Донбасі у присутності російських військ.

Прокуратура Києва вже порушила кримінальну справу за цим фактом.

9 лютого президент України Петро Порошенко засудив вчинок Гончаренка, назвавши його неприйнятним. Надпис Гончаренка на "Берлінській стіні" вже змили активісти.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme