Цукерберг випробував рукавички віртуальної реальності

Засновник Facebook похвалився новим способом взаємодії з віртуальною реальністю - рукавичками від пов'язаного з соцмережею бренду Oculus

НА своїй сторінці в соцмережі він розмістив фотографії з поїздки в науково-дослідну лабораторію Facebook в Редмонді, штат Вашингтон, де працюють над створенням нових інтерфейсів для VR, пеердає Depo.ua.

"Ми працюємо над новими способами, що дозволяють привнести руки у віртуальну і доповнену реальності. З цими рукавичками ви можете малювати, друкувати на віртуальній клавіатурі, і навіть кидати павутину, як Людина-павук", - написав Марк Цукерберг.

Марк Цукерберг не поділився технічними характеристиками рукавичок віртуальної реальності або приблизними термінами появи на ринку комерційного продукту на основі нинішнього прототипу. Але на фото можна помітити, що замість звичайних зовнішніх сенсорів відстеження руху система використовує комплект сенсорів, що нагадують рішення OptiTrack.

Раніше керівник Facebook Марк Цукерберг оголосив, що бачить в Oculus Rift і пристроях віртуальної реальності основу для нового покоління комп'ютерних технологій, яке йде на зміну смартфонам.

Світлина від Mark Zuckerberg.

Світлина від Mark Zuckerberg.

Світлина від Mark Zuckerberg.

Світлина від Mark Zuckerberg.

Світлина від Mark Zuckerberg.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme