UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві планують поліпшити стан розвитку інформаційних систем

Нова програма "Цифрове місто" має передбачати розвиток інформаційного суспільства в місті

У Миколаєві планують поліпшити стан розв…

Члени Миколаївського виконкому погодили цільову програму міської ради "Цифрове місто" на 2017 – 2019 роки". Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 10 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

За словами директора КП "Міський інформаційно-обчислювальний центр" Євгена Богаченко, програму розроблено у зв'язку з необхідністю поглиблення впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у поточну діяльність Миколаївської міської ради та її структурних підрозділів, забезпечення належного рівня безпеки інформаційних систем та консолідації результатів виконання програм попередніх років:

"Мета програми об'єднання єднати напрацювання, які вже були, консолідувати цей досвід та значно поліпшити стан розвитку інформаційних систем у Миколаївській міській раді", - зазначив він.

Серед інших напрямків діяльності прогграми вказано закриття можливих каналів витоку інформації та створення комплексних систем захисту інформації з підтвердженою відповідністю. Крім того, програма спрямована на забезпечення техногенної безпеки міста: продовження розвитку міської системи відеоспостереження з впровадженням систем аналітики для потреб суміжних систем, розробка концепції взаємообміну інформацією між автоматизованими системами управління міськими інфраструктурними системами, створення адаптивної системи керування рухом міського транспорту та створення єдиної муніципальної моніторингової системи на транспорті.

В свою чергу член виконкому Дмитро Канарський висловив пропозицію щодо залучення людей з обмеженими можливостями до роботи у муніципальному Call-центрі, створення якого є одним із завдань, зазначених у Програмі. Євген Богаченко зазначив, що це цілком можливо, адже при створенні Call-центру буде використовуватися технологія IP-телефонії і використання віддалених робочих місць не суперечить "архітектурі".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme